Doneer nu en maak het verschil
Steun de onderwijsprojecten van Students for Children en geef kinderen in ontwikkelingslanden een betere toekomst. Mensen die de kans krijgen om naar school te gaan, hebben later een hoger inkomen dan diegenen die geen onderwijs hebben gevolgd. Met het extra geld kunnen ouders die een opleiding hebben gevolgd hun gezin onderhouden en hun eigen kinderen een betere toekomst bieden. Zo maakt uw steun een structureel verschil.

Met uw donatie gunt u kinderen in ontwikkelingslanden een betere toekomst. Uiteraard houden we je als donateur goed op de hoogte van onze projecten en activiteiten. Bovendien heb je altijd inzage in onze financiën. Zo weet je precies hoe je bijdrage door ons wordt besteed.

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk inkomsten direct aan onze projecten worden besteed. Onze overheadkosten zijn dan ook bijzonder laag: 90% tot 95% van de inkomsten wordt aan ontwikkelingshulp besteed. Het resterende geld wordt geïnvesteerd in noodzakelijkheden zoals een kantoor, deze website of middelen om geld op te halen.

Mocht u problemen ondervinden bij het invullen van een van de formulieren, kunt u ook altijd een e-mail sturen naar info@studentsforchildren.nl. Wij maken uw donatie dan graag samen met u in orde.

Structurele donateurs zijn van groot belang voor Students for Children en de projecten die wij ondersteunen. Zonder steun van onze donateurs zouden we niet in staat zijn om de voortgang van onze langlopende projecten te garanderen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

E-mailadres

IBAN-rekeningnummer

Hoeveel wilt u doneren? (verplicht)

Hoevaak wilt u doneren? (verplicht)
MaandelijksJaarlijks

Eventuele boodschap

Wil je onze nieuwsbrief (2x per jaar) ontvangen om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden van Students for Children?

JaNee

Ga je akkoord met de automatische incasso door Students for Children?

Ja, ik ga akkoord

Met een éénmalige gift kun je het verschil maken voor kinderen in ontwikkelingslanden. Vul het onderstaande formulier in, dan zorgen wij dat jouw gift goed terecht komt!

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum

E-mailadres

IBAN-rekeningnummer

Hoeveel wil je doneren? (verplicht)

Eventuele boodschap

Wil je onze nieuwsbrief (2x per jaar) ontvangen om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden van Students for Children?

JaNee

Ga je akkoord met de automatische incasso door Students for Children?

Ja, ik ga akkoord

Wil je periodiek schenken aan Students for Children? volg dan de volgende stappen:

Stap 1: Download het formulier door oude download knop hieronder op te klikken.
Stap 2: Vul de delen in die voor u bestemd zijn.
Stap 3: Print het formulier uit en zet uw handtekening.
Stap 4: Stuur het gehele formulier naar Students for Children*.
Stap 5: Wij zetten onze handtekening en sturen het formulier naar u terug.

*: Adres: Nieuwe Achtergracht 170, 1018WV Amsterdam t.a.v. Students for Children.

Formulier Periodieke gift