Huidige projecten

Sommige van onze projecten lopen voor meerdere jaren, terwijl andere projecten gericht zijn op de korte termijn. Students for Children wil benadrukken dat we alleen projecten steunen die een duurzaam effect hebben. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige projecten aan wie wij financiële steun bieden:

Kenia

In 2009 is Students for Children begonnen met het sponsoren van kinderen uit een kleine en geïsoleerde Keniaanse gemeenschap, die door de bevolking zelf ‘Blessend Camp’ wordt genoemd. Wij geven hen toegang tot kwalitatief goed onderwijs.

Lees meer

India (Pushkar)

Students for Children steunt kinderen die tot kort geleden leefden in tentenkampen. Het Sona Pushkar Project is een integraal project dat zorgt voor voedsel, onderdak, werk én onderwijs. Dit is een enorme verbetering voor gezinnen en hun kinderen.

Lees meer

India (Varanasi)

Met dit project zorgt Students for Children ervoor dat kinderen uit een sloppenwijk in Varanasi naar de middelbare school kunnen gaan. Dit biedt deze groep kinderen een kans om de armoede waarin ze opgroeien achter zich te laten.

Lees meer

Uganda

Het zogenoemde Green Butterfly Project richt zich op kansarme weeskinderen, die worden opgevoed door hun oma's. Students for Children steunt dit initiatief door een donatie te doen waardoor 20 weeskinderen naar de middelbare school kunnen gaan.

Lees meer

Zuid-Afrika

Met dit project krijgen 75 kansarme kinderen uit Johannesburg de kans om elke dag naar de basisschool te gaan. Students for Children sponsort hun uniforms en schoenen, die verplicht zijn om op school te dragen in Zuid-Afrika.

Lees meer

Nieuw project?

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe projecten. Ken jij een lokaal onderwijsproject in een ontwikkelingsland, waarbij financiële steun een grote steun zou maken? Laat het ons weten! Mail naar: projects@studentsforchildren.nl.