In de maand april hebben we het 12,5 jarige jubileum van Students for Children gevierd. Filmpjes en foto’s met felicitaties van de projecten die door ons gesteund worden stroomden binnen. Mocht je deze nog willen bekijken, neem dan een kijkje op onze Facebookpagina of volg ons op Instagram.

Ook heeft Students for Children de studenten van de UvA een handje geholpen met het inslaan van de paasinkopen door middel van een geslaagde verkoopactie van Tony’s Chocolonely’s paaseitjes. Deze fairtrade smikkelwaar viel goed in de smaak bij de UvAstudent en -medewerker en het verkoopevenement was dan ook een groot succes. Bedankt Tony’s!

Na het paasweekend mocht Students for Children zich alweer richten op het volgende evenement: de Tikkieweek. Bij een verjaardag horen immers cadeautjes en Students for Children had een grote verjaardagswens, namelijk het financieren van het Ugandese RONHAI-project. Klik hier voor meer informatie over dit project. Om dit project van start te laten gaan moet onder andere allerlei bouwgereedschap en -materiaal worden aangeschaft. Vandaar dat Students for Children dit jaar veiligheidsbrillen, hamers, zagen en bouwmateriaal als verjaardagscadeau vroeg. Deze cadeaus konden worden afgerekend door middel van een Tikkie. Onze fans hebben deze massaal afgetikt en we hebben een flink deel van het RONHAI-project hiermee kunnen financieren.

Al met al hebben we een succesvolle maand achter de rug en kijken we uit naar de creaties van de RONHAI boys.