Na afloop van elke maand verschijnt er een update op de website met nieuws over onze projecten. In deze editie staat het Sona Pushkar Project uit India centraal!

De kinderen hebben hun eerste examenresultaten binnen gehad. Ze hebben het bijzonder goed gedaan, voor de korte periode dat ze op school zitten. De meeste kinderen zijn nu precies een jaar geleden begonnen op school en ze maken erg snel progressie. Students for Children is erg blij dat met dit project veel kinderen al vanaf jonge leeftijd (tussen 4 en 6 jaar) toegang krijgen tot onderwijs. Hun snelle progressie laat zien hoe belangrijk het is om kinderen zo vroeg mogelijk naar school te sturen.

Na de wintervakantie van drie weken, is de tweede helft van het schooljaar in Pushkar begonnen in januari. We zijn nu precies een jaar verder sinds de eerste donatie van Students for Children in januari 2018. Deze maand zijn er twee nieuwe meisjes op school geplaatst: Anjali en Guddi (zie foto). Hiermee komt het totaal aantal kinderen die met dit project naar school gaan op 22 te staan. Wij wensen Anjali, Guddi en de andere kinderen veel succes!

Lees hier meer over dit project.